Deprecated: Optional parameter $output declared before required parameter $atts is implicitly treated as a required parameter in /home/wijonder/public_html/wp-content/plugins/gallery-slideshow/gallery-slideshow.php on line 87
– Tico’s column. Hey allen het is weer enige tijd geleden. We hadden het nogal druk Wij! Tico’s column. Hey allen het is weer enige tijd geleden. We hadden het nogal druk – Wij!

Tico’s column. Hey allen het is weer enige tijd geleden. We hadden het nogal druk

Tico’s column.

Hey allen het is weer enige tijd geleden.

We hadden het nogal druk met de open dag die er georganiseerd was.
Het was heel leuk van voorbereiding tot eind. Hoe vonden jullie het van Wij Doen van de verschillende locaties. Bij ons op locatie Orionweg mochten we de klanten zelf rondleiden door het gebouw.
We hadden nooit gedacht dat er zoveel mensen zouden komen. Ons dank hiervoor.
En hopen dat het een leerzame dag was. Zo vertelden wij wat de bedoeling is van Wij Doen en lieten wij het gebouw zien. We kregen positieve reacties.

Albert en Siefert verzorgden de hapjes Toppie beiden. Naomie en een paar clienten van Wij Doen gingen op pad bij verschillende wijk centrums om hun uit te nodigen voor de open dag door middel van een eigen gemaakte uitnodiging.

Ze kregen te horen dat ze wel van Wij Doen gehoord hadden alleen zijn ze nooit op de verschillende locaties geweest. Het was de hele dag komen en gaan van mensen.

Bedankt aan allen voor jullie inzet en interesse!!!!!!!!!!!!!!!!!!