Deprecated: Optional parameter $output declared before required parameter $atts is implicitly treated as a required parameter in /home/wijonder/public_html/wp-content/plugins/gallery-slideshow/gallery-slideshow.php on line 87
– Thuisondersteuning Wij! Thuisondersteuning – Wij!

Thuisondersteuning

Wij! helpt mensen die zelfstandig willen wonen, maar er niet alleen voor willen staan. Mensen die ondanks een verstandelijke beperking, verslavingsproblematiek of een psychiatrische aandoening prima zelfstandig kunnen wonen, maar bij een aantal zaken wat extra hulp nodig hebben.

Wij komt bij je thuis

Voor (intensieve) begeleiding komen de kundige en ervaren medewerkers van Wij! naar je toe. Elke dag, als daar behoefte aan is. Zo blijf je in je vertrouwde omgeving en kunnen onze medewerkers inspelen op de thuissituatie.

Onze medewerkers helpen bij;

 • het voorbereiden van moeilijke gesprekken met familie, werkgever of instanties
 • het opstellen van budgetplannen
 • het organiseren van het huishouden
 • het op orde houden van de administratie
 • de opvoeding van de kinderen
 • het invullen van allerlei formulieren
 • contacten met ander hulpverleners
 • sociale contacten
 • problemen in de (sociale) omgeving
 • woonproblemen

Wij! zorgt dat je er niet alleen voor staat.

_mg_0868-hr-wij 2 6 3 9
<
>

Over Wij!

Wij! is een kleinschalige organisatie zonder wachtlijsten en met vaste, enthousiaste werknemers. Dat maakt dat Wij! groot is in de persoonlijke benadering. Wij! neemt bovendien de tijd voor haar cliënten. Wij! luistert; onze cliënten bepalen waarbij ze onze hulp in willen zetten. Wij! biedt professionele ondersteuning. We werken uitsluitend met gediplomeerde medewerkers die jarenlange werkervaring hebben in de zorg en ondersteuning.

Je kiest voor Wij! omdat:

 • Je bij Wij! te maken hebt met vaste ondersteuners.
 • Wij! de tijd voor cliënten neemt.
 • Wij! het persoonlijk contact belangrijk vindt.
 • Jij bij Wij! centraal staat.

Kwaliteit

Wij! is een ISO-gecertificeerde organisatie die voortdurend bezig is de zorg aan haar cliënten te verbeteren. We hanteren een toegankelijk kwaliteitsbeleid en hebben hiervoor diverse instrumenten tot onze beschikking. Wij hebben een ISO-certificaat voor Zorg en Welzijn NEN-EN 15224:2017 en voldoen daarmee tevens aan de eisen van NEN-EN-ISO 9001:2015. Ons certificaat is geldig tot en met 20 september 2022.

Cliënttevredenheid & betrokkenheid

Medezeggenschap en inspraak van cliënten is bij Wij! een vanzelfsprekendheid en verweven met de dagelijkse praktijk. Cliënten worden aangemoedigd mee te denken en hun ideeën en suggesties aan te leveren aangaande (de kwaliteit van) de geleverde ondersteuning. Daarnaast hebben cliënten inspraak bij het aannemen van nieuw personeel: een afvaardiging van de cliënten maakt bij begeleidersvacatures deel uit van de sollicitatiecommissie.

Wij! beschikt over een cliëntenraad en voert eens in de twee jaar een cliënttevredenheidsonderzoek uit.

Compliment of Klacht?

Ben je tevreden over onze zorg? Dat horen wij natuurlijk graag. Het is fijn om te horen dat onze zorg goed bij jou aansluit. Ook van complimenten leren wij. Ben je niet tevreden? Neem dan contact op met je begeleider. Het helpt meestal om het gesprek aan te gaan. Dan kunnen we samen oplossingen vinden. Lukt het niet om er met je begeleider uit te komen? Dan kun je een klacht indienen. Je kunt je klacht mailen naar info@wij-ondersteunen.nl

Onze organisatie beschikt over een onafhankelijke klachtencommissie. Het uitgebreide klachtenreglement kun je onderaan onze website vinden.